Chata vo Vysokých Tatrách obec Štôla

Ulica: Štôla
Obec: Štôla
Okres: Poprad
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Typ pozemku: Rekreačné pozemky
  • 153 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Tvoje bývanie Vám ponúka chatu v obci Štôla, ktorá sa nachádza v srdci Vysokých Tatier. Chata má zastavanú plochu 26 m2 a úžitkovú plochu 41 m2. Na prízemí  chodbička, obývačka prepojená s kuchynkou a kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Na poschodí je spálňa. K chatke prináleží pozemok o rozlohe 302 m2, na ktorom sa nachádza vonkajšie posedenie + podiel na prístupovej ceste. K chate sú pripojené inžinierske siete kanalizácia, voda a elektrina. Chata je celodrevená.

VÝHODY

Obec Štôla sa nachádza v prekrásnom, tichom prostredí Tatranského národného parku. Nachádza sa 11 km od Štrbského plesa, 17 km od Tatranskej Lomnice. Je tu veľa možnosti športového vyžitia (beh, cyklistika, turistika, bežkovanie), Pre svoju výbornú polohu je vhodná aj ako investícia na prenájom. Príďte na obhliadku a určite si aj Vy túto lokalitu zamilujete. 

Cena chaty aj s pozemkom je 153000,- € vrátane provízie pre realitnú kanceláriu.V cene sú zahrnuté právne služby (kúpne zmluvy, návrh na vklad na kataster).

V realitnej kancelárii TVOJE BÝVANIE s.r.o.  máte všetko pod jednou strechou: predaj, prenájom, kúpu  Nehnuteľností. Od podania stavebného povolenia, až po stavbu domu. Zabezpečíme financovanie Vašej Nehnuteľnosti prostredníctvom Hypotéky (úveru) -  špecialistami na hypotéky s 25 ročnými skúsenosťami. U nás si priamo Nehnuteľnosť poistíte, vinkulujete v prospech banky. Poskytujeme právne služby zdarma (Vyhotovíme kúpne zmluvy o predaji nehnuteľnosti, vrátane návrhu na vklad na kataster).

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
302 m2
Úžitková plocha:
41 m2
Plocha pozemku:
302 m2
Zastavaná plocha:
26 m2
Podlahová plocha:
41 m2
Počet poschodí:
2
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
nie
Internet:
mikrovlnné spojenie
Materiál:
drevostavba
Terasa:
áno - 1
Terasa plocha:
10 m2
Vykurovanie:
vlastné - elektrické

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Václav Sedlatý

maklér
  • Slovensky |
  • Pусский |
  • Česky |
  • Deutsch
Ing. Václav Sedlatý

Radi Vám poradíme

captcha image

Podobné nehnuteľnosti